El siurell viatger

Seguint la idea de’n Matt de ballar a diferents llocs del món nosaltres hem fet la nostra pròpia adaptació i durem amb nosaltres un siurell de Pòrtol i el fotografiarem a llocs emblemàtics que anem visitant.

Si ho pensam bé Mallorca i les Illes Balears han rebut força influència de les terres d’Àsia Central per on passà la mítica Ruta de la Seda. A més a més d’oferir-nos safrà, canyella, joies, plata, or, teles i essències la seva influència més patent avui en dia és l’ametller ja que arribà a la Mediterrània des de les muntanyes d’Àsia Central.

I el fet de dur amb nosaltres el siurell és el de retornar de manera simbòlica a aquelles terres tot el que aquestes ens oferí en temps remots i en part agrair la seva influència ja que ens donà bens com és el cas de l’ametller el qual s’ha convertit en part de la nostra idiosincràsia i essència mallorquina, balear i mediterrània. És també portar la nostra “bandera” de balears i mediterranis per racons remots i fer activa la presència de la nostra illa a la Ruta de la Seda.

A més a més, el siurell juntament amb les postals que ens durem de Mallorca ens ajudarà a iniciar conversacions amb els habitants tan hospitalaris que ens han contat que trobarem per Àsia Central, Iran i Turquia.

Vet aquí el resultat de les passejades del nostre Siurell per Àsia Central.

El siurell viatger
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s